Contest Review Lynk.my 2015

Nak Join contest lah….

Berani ke ko nak join contest Review Lynk.my ini yang meletup untuk tahun 2015 ini, hadiah pun meletup RM 4000 wow…

Mampu ke ko En Keladi!!!

Tengok hadiah ni

TOP lynkUNDI
Tempat Pertama – RM500
Tempat Kedua – RM300
Tempat Ketiga – RM100
TOP SEO
Tempat Pertama – RM500
Tempat Kedua – RM300
Tempat Ketiga – RM100
TOP CREATIVE
Tempat Pertama – RM1000
Tempat Kedua – RM500
Tempat Ketiga – RM200
Contest Review Lynk.my 2015
Memang hadiah nya meletup ko, gempak sangat jika dapat ko, mampu ke ko nak sertai, bukan setakat blogger-blogger picisan je yang join, otai2 blogger pown join contest review Lynk.my 2015 ini.
Jadi Mampu ke ko nak menang ada peluang ke?
Menang ke kalah ke, bukan perkara pokok tapi penyertaan tu yang penting, mampu ke tidak yang pasti penyertaan ko telah dihantar ke┬ácontest@lynk.my…. dan dah dapat pun ID contest, jadi tak payah nak ngada-ngada untuk hantar banyak-banyak penyertaan cuma 1 sahaja penyertaan ya.
Apa-apa pun korang-korang yang menyertai contest ini, semoga berjaya ya, yang tak berjaya macam encik keladi ini…terus sentiasa ingat Lynk.my dan jadikan ini sebagai pengukur semangat untuk terus berjaya di arena blog ini.